دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری پنجاه و یکمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری پنجاه و یکمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در این جلسه رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ بیان داشت: روند بیماری در استان، روندی ثابت و سینوسی همانند دو سه هفته گذشته است.
دکتر پرویز یزدان پناه، تصریح کرد: امکان دارد کاهش تعداد مبتلایان در هفته های اخیر ناشی از کاهش نمونه گیری ها باشد و تعداد مبتلایان به صورت پنهانی افزایش یابد که در نهایت منجر به افزایش تعداد بستری ها و تعداد مرگ میر خواهد شد و ما را در آینده با چالش جدی مواجه بشویم. بنابراین باید هوشیار باشیم و رهگیری ها و نمونه گیری ها را همانند گذشته دنبال کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، افزود: نوع جدیدی از ویروس در ترکیه و روسیه در حال شیوع است؛ بنا براین، بایست آمادگی لازم در صورت مشاهده آن در کشور و استان را داشته باشیم.
دکتر یزدان پناه، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج، در قالب طرح شهید سلیمانی به منظور نظارت بر اصناف مختلف و مدارس، را در برنامه کاری خود داشته باشیم به گونه ای که مردم دچار عادی نگاری نشوند.
دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا نیز، ضمن اشاره به اجرایی نشدن برخی از مصوبات ستاد دانشگاهی کرونا، تأکید کرد: هم ستاد دانشگاهی و هم شبکه های بهداشت و درمان می بایست مصمم تر از گذشته، پیگیر اجرای مصوبات ستاد دانشگاهی کرونا بوده و گزارش اجرایی شدن آنها را برای ستاد دانشگاهی ارسال نمایید.
دکتر مسلم شریفی با یادآوری درخواست های متعدد برای برگزاری جلسات به مناسبت های مختلف: تصریح کرد: برگزاری جلسات مستلزم کسب اجازه از معاونت بهداشتی دانشگاه، نظارت مراکز و شبکه های بهداشت و درمان و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی، در اجرای جلسات خواهد بود.
مدیر واحد مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت با خاطر نشان کردن کمبود کیت رپید تست در سطح وزارت و دانشگاه، ابراز داشت: امیدواریم معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نسبت خرید و رفع کمبود کیت رپید تست اقدام نمایند.
مهندس عوض زاده، گزارشی از وضعیت بیماری و روند واکسیناسیون در استان ارائه و از شهرستان های لنده، باشت، بهمئی و دنا به خاطر ثبت ۱۰۰ درصدی واکسن زده ها تشکر کرد.
دکتر طاهری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی نیز، ضمن ارائه گزارش وضعیت اپیدمی در آن شهرستان، اظهار داشت: کمک گرفتن از ظرفیت صدا و سیما و رسانه های جمعی به منظور ایجاد حساسیت در جامعه و انتشار دستورالعمل های یکپارچه از این طریق، جزء ضرورت های اساسی مقابله با بیماری است.
به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی دکتر پرویز یزدان پناه رئیس دانشگاه عیوم پزشکی استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، معاونین دانشگاه و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به وضعیت کرونا در کشور و استان، مسائل و مشکلات موجود و مرتفع کردن آنان، خیز احتمالی بعدی و مداخله برای مدیریت آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.






